Strona/Blog w całości ma charakter reklamowy, a zamieszczone na niej artykuły mają na celu pozycjonowanie stron www. Żaden z wpisów nie pochodzi od użytkowników, a wszystkie zostały opłacone

Pasieka Łęki w Beskidzie Wyspowym to rodzinna pasieka, oferująca najlepszy miód ze spadzi jodłowej. Dookoła pasieki
znajduje się ponad trzydzieści
ha lasów jodłowych, stanowiących
ważne źródło w produkcji
miodu spadziowego. Jest to miód oryginalny, bo
może pojawić się nawet raz na parę lat, a
terminu jego pojawienia się nie można
przewidywać. Właściciel pasieki
zaznacza, że atuty miodu z
niewielkiej pasieki są nie do podważenia.
Pasieka produkująca miód ze spadzi ma
10 pni. Ze względu na to, iż nie jest
to wytwarzanie masowe, można spodziewać
się uzyskania produktów
imponującej wartości użytkowej.

Ze względu na to wielbiciele
miodu, doceniający również jego
atuty pozytywne dla kondycji zdrowotnej
faktycznie będą usatysfakcjonowani z
tego, co jest dla nich zaproponowane. Miód
spadziowy iglasty nabywać można
wirtualnie, wobec czego
zaopatrywać mogą się w niego klienci z całego kraju. Miód sprzedawany jest w
słojach o różnej
pojemności, a jego cechy są
wyjątkowo szczegółowo
opisane.

W
rezultacie, każdy kto interesuje się takim
wyrobem, może dobrać dokładnie
ten, który spełni jego poszczególne
oczekiwania. Miód spadziowy iglasty wytwarzany
jest przez pszczoły ze słodszej wydzieliny igliwia oraz
gałęzi drzew, takich jak: sosna, świerk,
jodła, czy modrzew. W spadzi iglastej można
znaleźć dużo cennych dla
kondycji zdrowotnej składników.
Ciemniejszy kolor, jaki ma miód spadziowy iglasty
jest rozpoznawczy dla tej odmiany. W jego smaku będzie dominować
łagodniejsza nuta i nie jest tak
słodki, jak pozostałe gatunki miodu.

Znajduje się w nim z kolei
parokrotnie więcej
bioelementów,
dobrych dla kondycji zdrowotnej
niż w miodach pobieranych z kwiatów. To
doskonałe źródło: żelaza, miedzi, cynku, fosforu, manganu
a także magnezu. Można znaleźć również
w nim większą ilość białek oraz aminokwasów niż w
miodach pozyskiwanych z kwiatów oraz witaminy z
grupy A, B, C i K. Miód spadziowy
w krótszym czasie odbuduje
też kondycję po przebytych chorobach, podbudowując poziom odporności, jak i systematyzując funkcjonowanie
układu pokarmowego oraz układu krążenia.

+Artykuł Sponsorowany+

🧾 ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Dodaj komentarz